Welkom bij mijn site,

 

In April van 2011 heb ik voor het eerst een marsepeintaart gemaakt voor mijn verjaardag en sindsdien is taarten en cupcakes maken een hobby van mij geworden.

Sinds 2013 hebben we een mooie zoon mogen toevoegen aan ons gezin waardoor het maken van taarten een stukje verminderd is maar het maken van deze leuke taarten is nog steeds een leuke hobby.

Wel neem ik minder aanvragen aan als voorheen dus graag op tijd uw bestelling plaatsen (liefst minimaal een maand van te voren).

 

Er zijn zoveel leuke momenten te bedenken waar een mooie taart of lekkere cupcakes perfect bij passen denk maar eens aan een leuke kindertraktatie op school of voor een kinderfeestje. Maar ook voor verjaardagen, pasen, kerst of een bruiloft of communie zijn ze perfect.

 

 Iedere taart is maatwerk en wordt volledig handgemaakt.

 De simpelste taart vergt al snel 3 tot 4 uur.

 

 

                                                                                  

 

      

Je kunt alle kanten op qua smaak, kleur, vulling en decoratie. Standaard hebben mijn taarten 2 vullingen namelijk jam en banketbakkersroom. De jam kan natuurlijk in iedere smaak die u lekker vindt. Maar er kan ook gekozen worden voor een botercreme met bokkenpootjes of bastognekoeken. De keuze is eindeloos.
Heb je zelf iets in gedachten wat je graag zou willen laat het me dan ook weten op
2jessiescakes@gmail.com en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Veel plezier nog met het kijken naar de rest van de site en vergeet ook niet een berichtje in mijn gastenboek achter te laten.

 

 

Groetjes Jessica


                                                                                                        


                                                 

                                                                                                              Website counter